Välkommen till Aklejan!

Aklejan drivs av mig, Lena Lemark, utbildad undersköterska som läst basmedicin. Jag erbjuder certifierad aromaterapimassage, är diplomerad i klassisk massage och manuell lymfdränage, har intyg i akupressur och kunnig i andra friskvårdsbehandlingar.

Som terapeut ser jag på din kropp med respekt och ödmjukhet. Det är du som tillåter att jag får komma till ditt hem där dina tankar och känslor bor. Din kropp bär på lycka och hälsa – men även på sjukdom. Därför är det viktigt att jag som berörande terapeut möter din kropp med varsamhet och uppmärksamhet och tar hänsyn till just dina behov. För mig som terapeut är din hälsa och ditt välbefinnande de viktigaste värdena.

Lokalen jag arbetar i ligger i Vimmerby. Det är ett gammalt charmigt hus från ca 1750 och är beläget centralt i Vimmerbys äldre kvarter. Parkering finns i anslutning till lokalerna.
Tystnadsplikt
När du kommer in för en behandling ser jag till hela dig
Din kropp berättar mer om dig än vad dina ord gör
Vad din kropp än berättar för mig – stannar hos mig

STARTSIDA

AROMATERAPI

AKUPRESSUR

FRISKVÅRD

PRISER

MÅNADENS TIPS

KONTAKT
En akleja är en gammal klosterblomma som förr användes som medicinalväxt. I kristen tid blev den en så kallad ”Mariablomma” – en symbol för renhet. Den ansågs ha 24 goda egenskaper – en för varje månad plus en för varje apostel. Aklejan står därför såväl för det själsliga som för det kroppsliga hos människan.