Aromaterapi

  ger kropp och själ vila på ett diskret sätt

Aromaterapi är en holistisk terapiform som kan skapa en balans mellan kropp, själ och ande. Doften och beröringen tillsammans gör en kraftig inverkan på din själ och på ditt humör. Oljorna återuppväcker sinnen som är försvagade och ger kroppen och själen vila genom att på ett tyst och diskret sätt föra in en lugnare livsrytm i din kropp. Det är en förening mellan oljorna och massagen som gör detta.

Människor av idag håller på att stressas sönder av alla måsten. av stressen följer en mängd olika fysiska och psykiska åkommor. Här kan aromaterapin hjälpa till genom att med oljornas hjälp låta kroppen varsamt återhämta sig.

Oljorna återuppväcker alltså gömda och försvagade sinnen. Då våra sinnen utgör ett samspel mellan oss och vår miljö är det bra att återuppväcka dem och på så sätt förbättra vår hälsa och nå ett bättre välbefinnande.

Framförallt är aromaterapin till för avslappning och att skapa balans och harmoni i människan.

I de flesta fall behöver du komma hit flera gånger, för bästa resultat ca 4-5 gånger. I början en gång per vecka och efter hand längre tid emellan behandlingarna. Kommer du bara för att få avslappning och bli avstressad är en gång per månad att rekommendera.

Aromaterapimassage
Aromaterapimassage är en behaglig mjuk helkroppsmassage vars syfte är att ge kroppen avslappning. Därför passar den även dig som lider av värk och fibromyalgi. Oljorna, som är väldoftande, kommer helt från naturen. De innehåller alltså inget syntetiskt och väljs ut speciellt för sig och dina direkta behov.

Oljorna har egenskaper som:
* minskar stressen
* ger bättre sömn
* hjälper att bli avslappnad
* är bra mot matsmältningsbesvär
* hjälper mot värk och smärta
* ger ökad mental skärpa
* ger en känsla av inre frid

Ansiktsbehandling med massage
Behandlingen består av rengöring, peeling och ansiktsmask där jag i de olika momenten använder mig av eteriska oljor. Under tiden ansiktsmasken gör verkan ger jag massage av händer. Därefter får ansiktet och hårbotten massage som gör att spänningar frigörs. Oljorna gör huden i ansiktet mjuk och len samt ökar dess lyster.

STARTSIDA

AROMATERAPI

AKUPRESSUR

SOLLJUS

PRISER

MASSAGE & LYMFMASSAGE

LASERTERAPI

KONTAKT