Soljusterapi

Solljuset kommer från solsimulatorer och dessa återskapar solens hela spektrum av solljus men med reducerad nivå av de skadliga våglängderna så du kan njuta av sol och värme utan några hälsorisker. Detta artificiella solljus är framtaget av Sunwell (www.sunwellgroup.se) i Sverige och uppfyller krav från Strålsäkerhetsmyndigheten

EN SKÖN STUND I VARDAGEN

Miljön i solrummet är skapad för att efterlikna en tropisk miljö. Här finns värmen, vågskvalp och fågelkvitter samt en ljum vind.

 Du kan vistas i solrummet en timma varje dag utan hälsorisk. Att sitta under solen är avslappnande för kroppen men den ger dig även energi. Värmen gör att blodkärlen har lättare att vidga sig och då blir blodcirkulationen bättre.

Ljuset påverkar tallkottkörteln att blockera melatoninet så vi blir piggare. Bra för årstidsbundna depressioner

Men framförallt så ger solen dig D-vitaminet som är så viktigt för vårt immunförsvar

Det finns även möjlighet att få massage på stranden. Du väljer antingen att sitta i solen först och sedan få massage eller bara massage under solen.

För att boka ringer eller mailar du. Öppetider finns på startsidan men kommer att variera från vecka till veckan. Kom med förfrågningar om andra tider går säkert att lösa.


STARTSIDA

AROMATERAPI

AKUPRESSUR

SOLLJUS

PRISER

MASSAGE & LYMFMASSAGE

LASERTERAPI

KONTAKT